Duo samenzangconcert van Erica Nap en Anna Fernhout

Vrijburg

Twee stembevrijders. Twee liedjesschrijvers. Twee vrouwen die graag zingen voor mensen, maar misschien nog wel liever mét mensen. Op 15 oktober geven ze een avond waarin ze allebei een set spelen met hun eigen liedjes en waarin ze je ook uitnodigen om mee te zingen, evenals om te luisteren. Te vertragen. Te genieten van de muziek en het samen zingen met iedereen in de zaal.

€27,50

Naar Binnen en Naar Buiten

't Pakhuys

Iedereen kan zingen. Niemand heeft jouw stem, niemand heeft jouw verhaal.

Als je daarop kunt vertrouwen ga je je steeds vrijer voelen in je zingen. In een groep ga je op ontdekkingstocht naar jouw expressie, jouw geluid en jouw zingen.

Deze dag wordt gegeven door Erica en je kunt je aanmelden via het Centrum voor Stembevrijding.

€119

Murali Community Circle 2

De Tulp

Deze Circle is voor mensen die een Jaartraining of Octaaftraining bij Murali hebben gevolgd én eerder een healing ceremonie hebben ervaren.

€125

Healing ceremonie weekend

Enschede

Genezen is gelukkig maken, zegt een Cursus in Wonderen. Elke spirituele weg komt voort uit een verlangen naar vreugde en leidt uiteindelijk naar vreugde. Onze heelheid is gelegen in het herkennen, realiseren en integreren van onze ware natuur die vreugde IS. Het leven geeft onze vele poorten om ons dit ware Zelf te herinneren. Eén […]

€525

Cacaoceremonie

Samaya

Zingen, ritueel en het medicijn van het hart

Samen met moeder Cacao reizen we van Oh naar Ohm. Een reis langs acht klanken die onze stem bevrijden, ons gemoed verlichten en ons hart openen. Een reis van verlangen naar vreugde, van ik naar wij en van alleen naar één.

€65

Van Vrees naar Vrij

Ohana Well Being Centre

Angst kent vele gedaanten, maar geeft vooral een gevoel van onvrijheid. ‘Alsof je leeft met een voet op de rem’, beschreef iemand de invloed van vrees.
In deze training (tweedaagse en een privé sessie) word je uitgenodigd om je angst onder ogen te zien, te beleven, maar vooral een stem te geven. We doen oefeningen waarin je je angst onderzoekt en er iets over kunt delen, sprekend en zingend. Dat doen we in een kleine groep, zodat er een veilige bedding en een vruchtbare bodem is om steeds meer te durven zijn wie je werkelijk bent. Na het weekend kun je nog een afspraak maken voor een privé sessie om jouw proces van integratie te ondersteunen. Uiteindelijk is het leven steeds weer praktijk onderwijs. Zo maken we een reis van vrees naar vrij!

Concert van Oh naar Ohm

Het Venster

De weg terug van ik naar wij

Dit belevingsconcert maakt die reis; van Oh naar Ohm. Oh is de klank van verlangen; ons verlangen naar vreugde, vrijheid en verbinding. Ohm is de klank van eenheid, de ultieme vreugde. Onderweg reizen we zingend door onze innerlijke klankwereld.

Start Octaaftraining

The Place to Be

De Octaaftraining is een rijke en intensieve training waarbij we samen toebewegen naar de essentie van wie jij werkelijk bent. Doel is dat je de vrijheid herwint om jouw ware stem te laten klinken in deze wereld.

€2225

Pin It on Pinterest