Festival Summer Moves in Frankrijk

36190 Orsènnes, Frankrijk Moulin d’Orsènnes, Orsènnes

Nieuw voor mij maar ik denk enorm de moeite waard: Summer moves in Frankrijk! Een week lang dansen, zingen, ceremonies en fijne mensen op een prachtige plek in Frankrijk. 

Festival Hieros Gamos Family

De Banken Dasselaarweg 45, Zeewolde

Een heel fijn festival voor het hele gezin maar ook heerlijk om er zonder kinderen te zijn.

Levensvreugde Festival

De Uelenspieghel Winkelsteeg 5, Uffelte

Vakantie zomerweek, kinderen ook welkom; met workshops zingen, dansen, massage, vuur & cacao ceremonie met Praful, Erica Nap, African Groove Tribe, Fralalai , Pernilla Kannapinn, DJ Mika & Martin, Eleonora, Willemijn, Eduard & Erik.

Lorelei Festival

De Banken Dasselaarweg 45, Zeewolde

Prachtig festival voor vrouwen. Ik ben de hele week aanwezig met workshops en concerten!

Start De Vrije vrouw

Ohana Well Being Centre Zutphensestraat 177G, Brummen

De vrij(e) vrouw is een training voor jou als je middels stem en dans jouw eigen vrouwelijkheid wilt ontdekken en omarmen. Als je samen wilt zijn met jouw zusters om elkaar te spiegelen en bekrachtigen. Als je jouw lichaam, jouw seksualiteit en jouw sensualiteit op een nieuwe manier wilt ontmoeten en openen. Als je de kracht en de magie van jouw vrouwelijke stem wilt ontdekken en doorgeven. Vrij. Vrijend. Vrouwend. Omdat jij het bent.

Middels stem en dans jouw eigen vrouwelijkheid ontdekken en omarmen, jouw lichaam en jouw seksualiteit op een nieuwe manier ontmoeten en de kracht magie van jouw vrouwelijke stem ontdekken.

€725

Healing ceremonie weekend

Enschede Enschede

Genezen is gelukkig maken, zegt een Cursus in Wonderen. Elke spirituele weg komt voort uit een verlangen naar vreugde en leidt uiteindelijk naar vreugde. Onze heelheid is gelegen in het […]

€525

Pin It on Pinterest