Singing Sister Circle met Cacao

Tulp IJsselweg 16, Vierakker

Cacao is de vrucht van de Theobroma Cacao boom, wat letterlijk 'voedsel van de goden' betekent. Het wordt door de inheemse bevolking inMeso-Amerika al duizenden jaren gebruikt als een heilige drank om te verbinden met het goddelijke. In de westerse cultuur zijn we niet gewend om planten als heilig te zien of bepaalde krachten toe […]

€45

Het Vergeten Lied – concert & album release

Mariakapel, Rosmalen Peter de Gorterstraat 5A, Rosmalen

Het Vergeten Lied is het lied van eenheid, van vreugde en van vrijheid dat in ieder van ons klinkt en wacht om gehoord te worden en bezongen. De Nederlandse nummers die Erica schreef zijn samen met het haar boek een gids, een reis langs acht klanken. Dit belevingsconcert maakt die reis; van Oh naar Ohm. […]

€27,50

Healing ceremonie weekend – Wachtlijst

Enschede Enschede

Genezen is gelukkig maken, zegt een Cursus in Wonderen. Elke spirituele weg komt voort uit een verlangen naar vreugde en leidt uiteindelijk naar vreugde. Onze heelheid is gelegen in het herkennen, realiseren en integreren van onze ware natuur die vreugde IS. Het leven geeft vele poorten om ons dit ware Zelf te herinneren. Eén van […]

€525

Cacao ceremonie Amsterdam

Vrijburg Herman Gorterstraat 31, Amsterdam

Cacao is de vrucht van de Theobroma Cacao boom, wat letterlijk ‘voedsel van de goden’ betekent. Het wordt door de inheemse bevolking in Meso-Amerika al duizenden jaren gebruikt als een heilige drank om te verbinden met het goddelijke. In de westerse cultuur zijn we niet gewend om planten als heilig te zien of bepaalde krachten toe te kennen. In een ceremonie wordt cacao op een bewuste manier gerespecteerd als een plantmedicijn. Zingen heeft dezelfde kracht ons te verbinden met het goddelijke. Samen zingen voegt daar nog eens vele dimensies van dieper ervaren en grotere vreugde aan toe. In dit ritueel brengt Erica zingen en cacao in ceremoniële setting samen.

€65

Singing Sister Circle live & zoom

Centrum Volledig Leven Hanzeweg 6, Zutphen

Speciaal voor vrouwen om elkaar te ontmoeten, te bekrachtigen, te eren, te bemoedigen, te zien en te horen, te voelen en te vieren. Speciaal voor jou om de magie en de kracht van jouw stem te ontdekken en de vreugde te proeven van samen vrij-uit zingen. De avonden zijn ook online te volgen.

€15

Start Octaaftraining

Land van Lisa Van Ouwenallerlaan 6, Rekken

De reis van OH naar OHM is een ontwikkelings-pad van acht fasen waar wij jou de ruimte bieden om je te bewust te worden van oude overtuigingen en blokkades die het ‘lied in jouw hart’ versluierd houden zodat vanachter de sluiers jouw ware stem, jouw talent en jouw authentieke Zelf aan het licht kan komen.

€1.975

Healing ceremonie

Enschede Enschede

Genezen is gelukkig maken, zegt een Cursus in Wonderen. Elke spirituele weg komt voort uit een verlangen naar vreugde en leidt uiteindelijk naar vreugde. Onze heelheid is gelegen in het herkennen, realiseren en integreren van onze ware natuur die vreugde IS. Het leven geeft vele poorten om ons dit ware Zelf te herinneren. Eén van de wonderen die de natuur ons gaf zijn de plantmedicijnen die al eeuwen gebruikt worden door de Sjamanen in Zuid-Amerika om contact te leggen met de geesteswereld en met de impressie en expressie van onze ware natuur.

Murali biedt een veilige setting waarin het werkelijk willen leren kennen van een nieuwe innerlijke werkelijkheid centraal staat. Er is live muziek, (samen) zang, stilte, meditatie en zorgvuldige begeleiding door ervaren begeleiders. De ceremonies zijn open voor iedereen maar wij bieden voorrang aan cursisten en ex-cursisten.

€225

Cacao ceremonie bij Ecstatic Dance Zutphen

Proeflokalen Vispoortplein 16, Zutphen

Aanstaande zaterdag een klein voorproefje van mijn muziek bij de cacao ceremonie die ik geef voor Estatic Dance Zutphen.

€25,99

Healing ceremonie i.s.m. Conscious Academy

Mariakapel, Rosmalen Peter de Gorterstraat 5A, Rosmalen

Plezier komt vaak voort uit het vermijden van pijn. Ware vreugde komt voort uit het ware Zelf dat leeft achter, onder en doorheen alle pijn. Onze heelheid is gelegen in het herkennen, realiseren en integreren van onze ware natuur die vreugde IS.. Eén van de wonderen die de natuur ons gaf zijn de plantmedicijnen die al eeuwen gebruikt worden door de Sjamanen in Zuid-Amerika om contact te leggen met de geesteswereld en met de impressie en expressie van onze ware natuur.

€240,79

Introductiedag

Proeflokalen Vispoortplein 16, Zutphen

Voor iedereen die belangstelling heeft voor het cursusaanbod van Murali en graag wil kennismaken.

Deze dag zal er aandacht zijn voor de trainingen die in het najaar starten, zoals de Octaaftraining en de Vrije vrouw, en er zal aandacht zijn voor stembevrijding, dansexpressie en verbindende communicatie.

€50

Benefietconcert ‘Zingen voor Vrede’

Proeflokalen Vispoortplein 16, Zutphen

Het concert "Het Vergeten Lied" dat op 26 juni in Zutphen plaatsvindt is een steunbetuiging aan iedereen die lijdt onder de verschrikkingen van oorlog. Dat betekent dat de opbrengst van dit concert naar Giro555 én naar Stichting Vluchteling gaat. Iedereen die het zich kan permitteren willen we vragen om €50,- bij te dragen. En uiteraard ben je ook welkom voor normale prijs van €27,50.

€50

Pin It on Pinterest