Healing ceremonie i.s.m. Conscious Academy

Mariakapel, Rosmalen

Plezier komt vaak voort uit het vermijden van pijn. Ware vreugde komt voort uit het ware Zelf dat leeft achter, onder en doorheen alle pijn. Onze heelheid is gelegen in het herkennen, realiseren en integreren van onze ware natuur die vreugde IS.. Eén van de wonderen die de natuur ons gaf zijn de plantmedicijnen die al eeuwen gebruikt worden door de Sjamanen in Zuid-Amerika om contact te leggen met de geesteswereld en met de impressie en expressie van onze ware natuur.

€240,79

Introductiedag

Proeflokalen

Voor iedereen die belangstelling heeft voor het cursusaanbod van Murali en graag wil kennismaken.

Deze dag zal er aandacht zijn voor de trainingen die in het najaar starten, zoals de Octaaftraining en de Vrije vrouw, en er zal aandacht zijn voor stembevrijding, dansexpressie en verbindende communicatie.

€50

Benefietconcert ‘Zingen voor Vrede’

Proeflokalen

Het concert "Het Vergeten Lied" dat op 26 juni in Zutphen plaatsvindt is een steunbetuiging aan iedereen die lijdt onder de verschrikkingen van oorlog. Dat betekent dat de opbrengst van dit concert naar Giro555 én naar Stichting Vluchteling gaat. Iedereen die het zich kan permitteren willen we vragen om €50,- bij te dragen. En uiteraard ben je ook welkom voor normale prijs van €27,50.

€50

Festival Summer Moves in Frankrijk

36190 Orsènnes, Frankrijk

Nieuw voor mij maar ik denk enorm de moeite waard: Summer moves in Frankrijk! Een week lang dansen, zingen, ceremonies en fijne mensen op een prachtige plek in Frankrijk. 

Festival Hieros Gamos Family

De Banken

Een heel fijn festival voor het hele gezin maar ook heerlijk om er zonder kinderen te zijn.

Levensvreugde Festival

De Uelenspieghel

Vakantie zomerweek, kinderen ook welkom; met workshops zingen, dansen, massage, vuur & cacao ceremonie met Praful, Erica Nap, African Groove Tribe, Fralalai , Pernilla Kannapinn, DJ Mika & Martin, Eleonora, Willemijn, Eduard & Erik.

Lorelei Festival

De Banken

Prachtig festival voor vrouwen. Ik ben de hele week aanwezig met workshops en concerten!

Start Murali Community Circle

Land van Lisa

Deze Circle is voor mensen die een Jaartraining of Octaaftraining bij Murali hebben gevolgd én eerder een healing ceremonie hebben ervaren.

€300

Start De Vrije Vrouw

Ohana Well Being Centre

De vrij(e) vrouw is een training voor jou als je middels stem en dans jouw eigen vrouwelijkheid wilt ontdekken en omarmen. Als je samen wilt zijn met jouw zusters om elkaar te spiegelen en bekrachtigen. Als je jouw lichaam, jouw seksualiteit en jouw sensualiteit op een nieuwe manier wilt ontmoeten en openen. Als je de kracht en de magie van jouw vrouwelijke stem wilt ontdekken en doorgeven. Vrij. Vrijend. Vrouwend. Omdat jij het bent.

Middels stem en dans jouw eigen vrouwelijkheid ontdekken en omarmen, jouw lichaam en jouw seksualiteit op een nieuwe manier ontmoeten en de kracht magie van jouw vrouwelijke stem ontdekken.

€725

Pin It on Pinterest