Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Cacao ceremonie Amsterdam

18 april @ 12:30 - 17:00

€65

Cacao is de vrucht van de Theobroma Cacao boom, wat letterlijk ‘voedsel van de goden’ betekent. Het wordt door de inheemse bevolking in Meso-Amerika al duizenden jaren gebruikt als een heilige drank om te verbinden met het goddelijke. In de westerse cultuur zijn we niet gewend om planten als heilig te zien of bepaalde krachten toe te kennen. In een ceremonie wordt cacao op een bewuste manier gerespecteerd als een plantmedicijn. Zingen heeft dezelfde kracht ons te verbinden met het goddelijke. Samen zingen voegt daar nog eens vele dimensies van dieper ervaren en grotere vreugde aan toe. In dit ritueel brengt Erica zingen en cacao in ceremoniële setting samen.

Cacao – Medicijn van het hart

Cacao helpt ons om naar binnen te reizen, ons te verbinden met ons hart, patronen bloot te leggen, zelfliefde te cultiveren, ons bewustzijn te vergroten en ons te ondersteunen op ons pad van persoonlijke groei. Het creëert geen dingen die er niet zijn, maar helpt ons om te verbinden met alles wat er is. Het staat bekend als een hart openend medicijn dat helpt om inzicht en bewustzijn te vergroten. Waar ons bewustzijn verruimt en wij in contact komen met ons hart ontstaat meer vreugde, meer saamhorigheid, meer licht. Dit licht en inzicht nemen we mee om te integreren in ons dagelijks leven.

Zingen – Medicijn van het hart

Waar cacao stond kunnen we net zo gemakkelijk ‘zingen’ invullen: Zingen helpt ons om naar binnen te reizen, ons te verbinden met ons hart, patronen bloot te leggen, zelfliefde te cultiveren, ons bewustzijn te vergroten en ons te ondersteunen op ons pad en in persoonlijke groei. Het creëert geen dingen die er niet zijn, maar helpt ons te verbinden met alles wat er is. Het staat bekend als een hart openend medicijn dat helpt om inzicht en bewustzijn te vergroten. Waar ons bewustzijn verruimt en wij in contact komen met ons hart ontstaat meer vreugde, meer saamhorigheid, meer licht. Dit licht en inzicht nemen we mee om te integreren in ons dagelijks leven

1 + 1 is vreugde!

In onze cacao ceremonie brengen wij deze twee prachtige en krachtige medicijnen samen; zij versterken elkaar en nemen ons mee in een innerlijke helende reis. We creëren een ceremoniële setting door te openen met gebed en onze persoonlijke intentie. Vervolgens zingen we heartsongs, hymnes, mantra’s en circle songs die onze innerlijke reis ondersteunen. Er is ruimte voor stilte en meditatie, soms dansen we even, delen we een geïnspireerde tekst die ons innerlijk kan voeden en we eindigen de ceremonie met gebed.

Datum: 18 april

Locatie: Herman Gorterstraat 31, 1077 WE Amsterdam

Aanmelden: Je kunt je aanmelden voor deze ceremonie via Centrum voor Stembevrijding, klik hier voor meer informatie

Gegevens

Datum:
18 april
Tijd:
12:30 - 17:00
Kosten:
€65
Evenement Categorie:
Site:
https://murali.nl/healing-ceremonie/

Locatie

Vrijburg

Pin It on Pinterest