Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Healing ceremonie weekend

3 maart 2023 @ 19:00 - 5 maart 2023 @ 12:00

€525

Genezen is gelukkig maken, zegt een Cursus in Wonderen. Elke spirituele weg komt voort uit een verlangen naar vreugde en leidt uiteindelijk naar vreugde. Onze heelheid is gelegen in het herkennen, realiseren en integreren van onze ware natuur die vreugde IS. Het leven geeft onze vele poorten om ons dit ware Zelf te herinneren. Eén van de wonderen die de natuur ons gaf zijn de plantmedicijnen die al eeuwen gebruikt worden door de Sjamanen in Zuid-Amerika om contact te leggen met de geesteswereld en met de impressie en expressie van onze ware natuur. In de westerse cultuur zijn we niet gewend om planten als heilig te zien of bepaalde krachten toe te kennen. Toch integreert deze kennis steeds meer ook in onze cultuur.

De weerstand in het westen op het gebruik van plantmedicijnen komt enerzijds voort uit een terechte angst voor misbruik of gebruik met te weinig kennis van zaken. De gevolgen hiervan kunnen inderdaad akelig zijn. Anderzijds is er een collectieve angst voor de waarheid die de medicijnen kunnen onthullen. Daarmee is zij immers ‘bedreigend’ voor veel onwaarheden, waarin wij nu geloven en dat ons ogenschijnlijk houvast biedt. Niet in de laatste plaats de onwaarheid over wie wij geloven dat we zijn.

Verandering en persoonlijke groei gaan altijd gepaard met angst en weerstand. Dat geldt zeker voor een verandering van bewustzijn. De plantmedicijnen zijn daarom niet voor iedereen, maar voor wie werkelijk bereid is steeds diepere waarheden in zichzelf te onthullen. Zowel de glorierijke als de pijnlijke.

Murali biedt een veilige setting waarin niet de ’trip’ centraal staat maar het werkelijk willen leren kennen van een nieuwe innerlijke werkelijkheid. Er is live muziek, (samen) zang, stilte, meditatie en zorgvuldige begeleiding door ervaren begeleiders. De ceremonies zijn open voor iedereen maar wij bieden voorrang aan cursisten en ex-cursisten.

Gegevens

Begin:
3 maart 2023 @ 19:00
Einde:
5 maart 2023 @ 12:00
Kosten:
€525
Evenement Categorie:
Site:
https://murali.nl/healing-ceremonie

Locatie

Enschede
Enschede, Nederland + Google Maps

Pin It on Pinterest