Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Naar Binnen en Naar Buiten

21 oktober 2022 @ 10:00 - 17:00

€119

IEDEREEN KAN ZINGEN

Niemand heeft jouw stem, niemand heeft jouw verhaal. Als je daarop kunt vertrouwen ga je je steeds vrijer voelen in je zingen. In een kleine groep (max. 12 deelnemers) ga je op ontdekkingstocht naar jouw expressie, je geluid, jouw zingen.

Misschien kan je heel mooi zingen, maar voel je dat er nog iets achter blijft, misschien lukt het wel alleen, maar niet als anderen luisteren, of denk je dat je niet kan zingen, maar verlang je er toch naar? Volgens ons is zingen niet een vaardigheid die sommigen wél en anderen niet kunnen. Zingen is iets natuurlijks. Je hoeft dus niet je best te doen om zo goed mogelijk te zingen. Je kunt al zingen.

Wat wil jouw stem nu? Durf je jezelf te laten horen? Iedere zanger en zangeres, ook wie alleen in de badkamer zingt of zelfs nooit zingt, maakt zijn eigen zoektocht door. Dat is soms niet makkelijk, maar altijd een boeiend proces. Het helpt je jouw innerlijke kracht in contact en zonder terughoudendheid tot expressie te brengen.

In de ochtend komen we aan de fysieke kant van het zingen toe en kom je stap voor stap meer met je stem naar buiten. In de middag krijg je de kans om te onderzoeken welke muziek zich nu in jou aandient en ervaar je al zingend de vreugde van de vitaliteit die door je heen stroomt.

Gegevens

Datum:
21 oktober 2022
Tijd:
10:00 - 17:00
Kosten:
€119
Evenement Categorie:
Site:
https://murali.nl/training-workshops

Locatie

’t Pakhuys
Berkelkade 15A
Zutphen, 7201 JE
+ Google Maps

Pin It on Pinterest