Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Start De Vrije Vrouw

29 september 2022 @ 10:30 - 30 september 2022 @ 16:00

€725

De Vrij(e) Vrouw

Ik hield er nooit zo van; vrouwenwerk, vrouwencirkels, vrouwengroepen… Ik voelde me vooral mens. Niet persé vrouw. Gaandeweg is dat veranderd. Langzaam ontdek ik dat het lied dat ik zing in deze wereld nauw verweven is met het feit dat ik een vrouw ben. Ik ontdek dat alle kwaliteiten die de mensheid in essentie in zich draagt zich heel anders manifesteren in mannelijke of vrouwelijke vorm. En daarin ligt grote schoonheid en waarde verborgen. Hoe dieper ik mij verbind met de mogelijkheden en onmogelijkheden van mijn vrouw zijn, hoe meer ik mij verbind met mijn vrouwenlijn en mijn zusters, hoe meer ik thuiskom in mijzelf. Ik leer het leven genieten, beleven en beminnen als vrouw. Ik leer vrijen als vrouw. Ik leer vrij zijn als vrouw.

De Vrij(e) vrouw is een training voor jou als je middels stem en dans jouw eigen vrouwelijkheid wilt ontdekken en omarmen. Als je samen wilt zijn met jouw zusters om elkaar te spiegelen en bekrachtigen. Als je jouw lichaam, jouw seksualiteit en jouw sensualiteit op een nieuwe manier wilt ontmoeten en openen. Als je de kracht en de magie van jouw vrouwelijke stem wilt ontdekken en doorgeven. Vrij. Vrijend. Vrouwend. Omdat jij het bent.

Middels stem en dans jouw eigen vrouwelijkheid ontdekken en omarmen, jouw lichaam en jouw seksualiteit op een nieuwe manier ontmoeten en de kracht magie van jouw vrouwelijke stem ontdekken.

  • Blok 1: De kracht van jouw vrouwenlijn en sisterhood
  • Blok 2: De koningin en het meisje
  • Blok 3: De sensuele vrouw

Datum:  29-30 september, 17-18 november, 12-13 januari 2023
Tijd: 10.30 uur tot circa 16.00 uur
Locatie: Ohana Well Being Centre in Brummen

Gegevens

Begin:
29 september 2022 @ 10:30
Einde:
30 september 2022 @ 16:00
Kosten:
€725
Evenement Categorie:
Site:
https://murali.nl/training-workshops/

Locatie

Ohana Well Being Centre
Zutphensestraat 177G
Brummen, 6971 JR Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Pin It on Pinterest