Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Start Octaaftraining

3 februari - 5 februari

€2225

De reis van OH naar OHM 

De Octaaftraining is een rijke en intensieve training waarbij we samen toebewegen naar de essentie van wie jij werkelijk bent. Doel is dat je de vrijheid herwint om jouw ware stem te laten klinken in deze wereld.

De octaaf is vormgegeven rond de 8 klanken die de reis naar vrije Zelfexpressie binnen Murali bevatten, van Oh tot Ohm. Deze klanken vormen een beproefde leidraad en mogelijkheid om het lied van onze ziel te bevrijden. Omdat het verlies van de verbinding met onze ware stem en het lied dat wij te zingen hebben in dit leven, terug te voeren is naar een ver verleden (onze jeugd of wellicht nog daarvoor), vraagt het afleren van onze oude patronen en overtuigingen en het aanleren van een nieuwe manier van zien en leven een lange termijn traject. Dat geeft je de mogelijkheid om dat wat aangeboden wordt ook daadwerkelijk te integreren in je dagelijks leven.

De training bestaat uit 4 weekenden verspreid over 5 maanden. De cursus bevat een privésessie met Erica of met Monique en een intervisie bijeenkomst om samen met medecursisten te kunnen oefenen. Meer persoonlijke begeleiding is soms aan te raden en altijd mogelijk.

Data: Start: 3-5 februari 2023, 17-19 maart, 28-30 april & afsluiting 9-11 juni
Locatie: The Place to Be gelegen op Landgoed Slangenburg,
Kosten:  €2.225, dat is inclusief btw, overnachtingen, maaltijden en cursusmateriaal

Gegevens

Begin:
3 februari
Einde:
5 februari
Kosten:
€2225
Evenement Categorie:
Site:
https://murali.nl/training-workshops

Locatie

The Place to Be
Brunsveldweg 9
Zelhem, 7021 JH
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Pin It on Pinterest