Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Start Octaaftraining

9 mei 2022 - 12 mei 2022

€1.975

De reis van Oh naar Ohm

De reis van OH naar OHM is een ontwikkelings-pad van acht fasen waar wij jou de ruimte bieden om je te bewust te worden van oude overtuigingen en blokkades die het ‘lied in jouw hart’ versluierd houden zodat vanachter de sluiers jouw ware stem, jouw talent en jouw authentieke zelf aan het licht kan komen.

Via stembevrijding, vrije dansexpressie, zelfonderzoek, psychologisch en emotioneel bewustwordingswerk, en verbindende communicatie vinden wij onze weg naar binnen en van daaruit weer naar buiten in de vrije expressie van jouw ware Zelf.

De training bestaat uit acht dagen verspreid over een half jaar. De eerste vier dagen vinden plaats als cluster, van maandag t/m donderdag. Daarna volgen er twee losse dagen en we sluiten de training af met twee weekend dagen. De cursus bevat een privé sessie met Erica of Monique en twee intervisie bijeenkomsten waarin het geleerde samen met medecursisten wordt geoefend. Meer persoonlijke begeleiding is soms aan te raden en altijd mogelijk.

Naast de Octaaftraining is het mogelijk de healing ceremonies bij te wonen die we aansluitend aanbieden om jouw proces te verdiepen of juist te verlichten.

Data: start op 9-12 mei, 17 juni, 16 september en 15-16 oktober 2022

Locatie: Land van Lisa te Rekken, Proeflokalen Zutphen

Kosten: €1.975,- dat is inclusief overnachtingen, maaltijden (behalve op de losse dagen) en cursusmateriaal

Gegevens

Begin:
9 mei 2022
Einde:
12 mei 2022
Kosten:
€1.975
Evenement Categorie:
Site:
https://murali.nl/training-workshops/

Locatie

Land van Lisa
Van Ouwenallerlaan 6
Rekken, 7157 AZ Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Pin It on Pinterest