Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Van Vrees naar Vrij

12 november 2022 - 13 november 2022

Angst kent vele gedaanten, maar geeft vooral een gevoel van onvrijheid. ‘Alsof je leeft met een voet op de rem’, beschreef iemand de invloed van vrees.

In deze training (tweedaagse en een privé sessie) word je uitgenodigd om je angst onder ogen te zien, te beleven, maar vooral een stem te geven. We doen oefeningen waarin je je angst onderzoekt en er iets over kunt delen, sprekend en zingend. Dat doen we in een kleine groep, zodat er een veilige bedding en een vruchtbare bodem is om steeds meer te durven zijn wie je werkelijk bent. Na het weekend kun je nog een afspraak maken voor een privé sessie om jouw proces van integratie te ondersteunen. Uiteindelijk is het leven steeds weer praktijk onderwijs. Zo maken we een reis van vrees naar vrij!

Deze training wordt gegeven door Monique:
Ik weet niet anders dan dat ik gezongen heb. Als kind zong ik uit volle borst en met zoveel vreugde. Op het moment dat mensen tegen me zeiden dat ik een mooie stem had en dat ik daar iets mee zou moeten doen, ontstond er een gevoel van druk, angst en ingehoudenheid. Niet alleen in mijn zingen, maar eigenlijk in mijn hele leven. Dit stuk reist nog steeds met me mee, maar heeft me niet meer in haar greep. Vrije Zelfexpressie is een heel mooi pad om in je eigen tempo te kunnen openen en steeds trouwer te worden aan jouw ritme en jouw lied. Het verlangen om in het leven te stappen, onze talenten en liefde lijken zo ver weg als angst het overneemt en inmiddels weet ik dat ze altijd sterker en zoveel vreugdevoller zijn!

Datum: 12-13 november
Locatie: Ohana Well Being Centre, Brummen
Kosten: € 295 inclusief privé sessie, exclusief overnachting. (De kosten voor een overnachting zijn € 55 inclusief ontbijt, linnen en een eenpersoonskamer. Mocht je hier gebruik van willen maken kun je dat bij je aanmelding aangeven, dan reserveren wij een kamer voor je.)

Gegevens

Begin:
12 november 2022
Einde:
13 november 2022
Evenement Categorie:
Site:
https://murali.nl/training-workshops

Locatie

Ohana Well Being Centre
Zutphensestraat 177G
Brummen, 6971 JR Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Pin It on Pinterest