Retreats en Festivals 2024

Moving Body & Soul retreat in Zuid-Frankrijk 10-15 augustus 2024

Transformerende retraite voor leiders, ondernemers, trainers, inspirators, veranderaars:

Onze grootste bron van inspiratie, creativiteit, innovatie en vermogen tot het brengen van wezenlijke verandering, verdieping en verbinding is gelegen in het wonder van onze authentieke  mystieke essentie. We weten allemaal dat de toegang tot die Bron doorgaans niet te bereiken is via ons hoofd maar juist langs wegen die ‘onze pet te boven gaan’. Deze retreat biedt je de kans om nieuwe poorten te vinden om jouw Bron van creatieve, geïnspireerde authenticiteit te bereiken en de blokkades aan te kijken die je ervan weerhouden van hieruit vorm te geven aan je leven en je werk. De omgeving waarin deze retreat plaatsvindt is onze eerste hulpbron. Daarnaast kun je verwachten dat je ondergedompeld wordt in werkvormen als stembevrijding, ademwerk, opstellingen, mini quest, ceremonie & meditatie.
Na deze retreat heb je dieper contact met jouw bron van inspiratie en kracht. Voel je de kracht en de vrijheid om hieraan expressie te geven. Heb je meer impact op je omgeving omdat je komt vanuit een plek van liefde en authenticiteit. Heb je meer zicht op de gebieden waarin je nog niet helemaal vrij stroomt en heb je tools hoe je hier zelf mee verder kunt.
Wil je volgend jaar weer!

 

Dolfijnreis in Egypte 15-22 sept 2024

Zwemmen met dolfijnen is één van de mooiste ervaringen die ik heb gehad in mijn leven. De beste woorden die ik ervoor kan vinden zijn: de dolfijnen trillen op de frequentie van onze ziel. Daarmee tillen ze ons op naar de plek waar wij weet hebben van vreugde, van eenvoud, van spelen, van lichtheid, van wijsheid en vooral van heel veel liefde en verbondenheid. Ze lijken met ons te communiceren, ons te herinneren aan wie we werkelijk zijn en ook.. hoe we die frequentie meer kunnen integreren in ons dagelijks leven. Hoe we oude zwaartes kunnen loslaten om ons spelende, lichte, stromende, sensuele, vrije zelf meer en meer te leven.
Beetje vaag allemaal….. kom maar gewoon mee… dan zul je het zelf meemaken! 
Ik ben super dankbaar dat Rianne Sportel mij heeft gevraagd dit jaar mee te gaan als begeleider. Dat beloofd prachtige diepgaande meditaties, oefeningen en initiaties van Rianne, naast  geweldige ervaringen met de dolfijnen én… zingen en stembevrijding met mij. Kan het nog rijker?

 

Vrouwenfestival Lorelei 6-14 juli 2024

Een mooie plek in de natuur, honderden prachtige vrouwen, een rijk gevarieerd workshopaanbod, bontgekleurde verleidelijke marktkramen. Twee danstenten om je uit te leven en een Mysterieveld voor stilte en Zijn. Een magische wereld waarin je alle facetten van je vrouw-zijn kunt vieren. Drie dagen helemaal voor jou om jezelf op te laden, te genieten, te delen en te ervaren. Even niets te hoeven en vanalles te mogen.

 

Pin It on Pinterest