Retreats en Festivals 2024

Moving Body & Soul retreat in Zuid-Frankrijk 10-15 augustus 2024 en 4-9 mei 2025

Luisteren naar de stem van je lichaam & ziel 

Dit is de meest impactvolle training die ik tot nu toe heb gedaan. – Anouk. 

Dankzij deze reis heb ik mijn eigen stem, mijn eigen verhaal, mijn eigen inspiratie terug gevonden én de moed om gehoor te geven aan wat dat van mij vroeg. Mijn leven is écht veranderd. Ik ben heel dankbaar. – Kristel

Onze grootste bron van inspiratie, creativiteit, innovatie en vermogen tot het brengen van wezenlijke verandering, verdieping en verbinding is gelegen in het wonder van onze authentieke mystieke essentie. We weten allemaal dat de toegang tot die Bron doorgaans niet te bereiken is via ons hoofd maar juist langs wegen die ‘onze pet te boven gaan’. Deze retreat biedt je de kans om nieuwe poorten te vinden om jouw Bron van creatieve, geïnspireerde authenticiteit te bereiken en de blokkades aan te kijken die je ervan weerhouden van hieruit vorm te geven aan je leven en je werk. De omgeving waarin deze retreat plaatsvindt is onze eerste hulpbron. Daarnaast kun je verwachten dat je ondergedompeld wordt in werkvormen als stembevrijding, ademwerk, opstellingen, mini quest, ceremonie & meditatie.

Na deze retreat heb je dieper contact met jouw bron van inspiratie en kracht. Voel je de kracht en de vrijheid om hieraan expressie te geven. Heb je meer impact op je omgeving omdat je komt vanuit een plek van liefde en authenticiteit. Heb je meer zicht op de gebieden waarin je nog niet helemaal vrij stroomt en heb je tools hoe je hier zelf mee verder kunt. Te mooi om waar te zijn? Try it yourself! 

Data: 10-15 aug 2025, 4-9 mei 2025

Bijdrage: € 1995,- (inclusief verblijf op prachtige locatie, alle maaltijden, excursies, verrijkende training, ceremonie en heel veel liefde en zorg) 

Locatie: Terra Nova Center, Frankrijk 

https://terranova.center/agenda/moving-body-soul/

 

Dolfijnreis in Egypte 15-22 sept 2024

Zwemmen met dolfijnen is één van de mooiste ervaringen die ik heb gehad in mijn leven. De beste woorden die ik ervoor kan vinden zijn: de dolfijnen trillen op de frequentie van onze ziel. Daarmee tillen ze ons op naar de plek waar wij weet hebben van vreugde, van eenvoud, van spelen, van lichtheid, van wijsheid en vooral van heel veel liefde en verbondenheid. Ze lijken met ons te communiceren, ons te herinneren aan wie we werkelijk zijn en ook.. hoe we die frequentie meer kunnen integreren in ons dagelijks leven. Hoe we oude zwaartes kunnen loslaten om ons spelende, lichte, stromende, sensuele, vrije zelf meer en meer te leven.
Beetje vaag allemaal….. kom maar gewoon mee… dan zul je het zelf meemaken! 
Ik ben super dankbaar dat Rianne Sportel mij heeft gevraagd dit jaar mee te gaan als begeleider. Dat beloofd prachtige diepgaande meditaties, oefeningen en initiaties van Rianne, naast  geweldige ervaringen met de dolfijnen én… zingen en stembevrijding met mij. Kan het nog rijker?

 

Vrouwenfestival Lorelei 6-14 juli 2024

Vrouwenfestival Lorelei heeft in de afgelopen zes jaar vele poorten voor mij geopend. Na mijn aanvankelijke weerstand (alleen maar vrouwen… oei!) ben ik de rijkdom van deze ‘gathering van de vrouwentribe’ zeer gaan waarderen. Een magische wereld om te groeien, te verbinden, te vieren, te verdiepen en te verhogen aan en met zoveel prachtige vrouwen. De afgelopen vijf jaar schreef ik het festivallied. Op het komende festival mag ik mijn muziek voor het hele veld brengen samen met mijn band. Ik zing op 6 en 7 juli in kleine formatie en 10 en 13 juli met de hele band. Komt dat zien en komt dat zing.

 

Pin It on Pinterest