Healing ceremonies

Ceremonie met moederplant & truffel

Eén van de wonderen die de natuur ons gaf zijn de plantmedicijnen die al eeuwen gebruikt worden door de Sjamanen in Zuid-Amerika om contact te leggen met de geesteswereld en met de impressie en expressie van onze ware natuur.

Murali biedt een veilige setting waarin niet de ’trip’ centraal staat maar het verruimen van ons bewustzijn om een nieuwe innerlijke en daarmee uiterlijke werkelijkheid te ontsluiten. Er is live muziek, (samen) zang, stilte, meditatie en zorgvuldige begeleiding door ervaren begeleiders.

Data: 11-13 oktober 2024, 28-30 mrt 2025, 10-12 okt 2025

Cacao ceremonie, zingen en stembevrijding

Zingen, ritueel en het medicijn van het hart

Zowel zingen als Cacao hebben het vermogen om ons hart te openen en ons bewustzijn te verruimen. Deze ceremonie gaat over verbinding; met jouw zelf, met alles wat in jouw leeft en tot klinken wil komen, met jouw stem, met de ander en met het grotere geheel. Verdieping, Viering en Bevrijding in één. 

Data: 24 november 2024

Cacao/truffel ceremonie, zingen en stembevrijding 

Innerlijke reis, stembevrijding, ritueel

In deze ceremonie reizen we met cacao en een lichte dosis truffel. In de ochtend maak je je eigen innerlijke reis. In de middag reizen we samen in klank, beweging, stembevrijding, zang en stilte.  Een reis van verlangen naar vreugde, van ik naar wij en van alleen naar één.

Data: 22 juni (= vol), 5 oktober, 14 december 2024

Privé ceremonie met plantmedicijn

Een sessie met een plantmedicijn doe je niet zo maar. Is voor jou de stap naar één van onze ceremonieweekenden met een groep net iets te groot of zoek je verdieping na een ceremonie in de groep, weet je dan welkom in een privé ceremonie. In een veilige setting kun je dieper gaan in jouw eigen proces en alles is met toewijding afgestemd op jouw reis.

Pin It on Pinterest