Healing ceremonie

 Plezier komt vaak voort uit het vermijden van pijn.  Ware vreugde komt voort uit het ware Zelf dat leeft achter, onder en doorheen alle pijn.

Genezen is gelukkig maken, zegt een Cursus in Wonderen. Elke spirituele weg komt voort uit een verlangen naar vreugde en leidt uiteindelijk naar vreugde. Onze heelheid is gelegen in het herkennen, realiseren en integreren van onze ware natuur die vreugde IS. Het leven geeft onze vele poorten om ons dit ware Zelf te herinneren. Eén van de wonderen die de natuur ons gaf zijn de plantmedicijnen die al eeuwen gebruikt worden door de Sjamanen in Zuid-Amerika om contact te leggen met de geesteswereld en met de impressie en expressie van onze ware natuur. In de westerse cultuur zijn we niet gewend om planten als heilig te zien of bepaalde krachten toe te kennen. Toch integreert deze kennis steeds meer ook in onze cultuur.

De weerstand in het westen op het gebruik van plantmedicijnen komt enerzijds voort uit een terechte angst voor misbruik of gebruik met te weinig kennis van zaken. De gevolgen hiervan kunnen inderdaad akelig zijn. Anderzijds is er een collectieve angst voor de waarheid die de medicijnen kunnen onthullen. Daarmee is zij immers ‘bedreigend’ voor veel onwaarheden, waarin wij nu geloven en dat ons ogenschijnlijk houvast biedt. Niet in de laatste plaats de onwaarheid over wie wij geloven dat we zijn.

Verandering en persoonlijke groei gaan altijd gepaard met angst en weerstand. Dat geldt zeker voor een verandering van bewustzijn. De plantmedicijnen zijn daarom niet voor iedereen, maar voor wie werkelijk bereid is steeds diepere waarheden in zichzelf te onthullen. Zowel de glorierijke als de pijnlijke.

Murali biedt een veilige setting waarin niet de ’trip’ centraal staat maar het werkelijk willen leren kennen van een nieuwe innerlijke werkelijkheid. Er is live muziek, (samen) zang, stilte, meditatie en zorgvuldige begeleiding door ervaren begeleiders. De ceremonies zijn open voor iedereen maar wij bieden voorrang aan cursisten en ex-cursisten.

 Data

 Dagen: 

 Tijd: 10.00 uur tot 18.00 uur inclusief maaltijd na afloop van de ceremonie.

 Weekend: een combinatie van stembevrijding en healing ceremonie

  • 28-30 oktober

 De start is op vrijdagavond en op zondagochtend sluiten we het weekend af. 

Bijdrage: €225,- per ceremonie en €525 voor het weekend (inclusief overnachting en twee ceremonies)

 

 Voor meer informatie kun je ons bellen of mailen.

  

Zingen en Cacao

 

 

Cacaoceremonie met Erica Nap

 Cacao is de vrucht van de Theobroma Cacao boom, wat letterlijk ‘voedsel van de goden’ betekent. Het wordt door de inheemse bevolking in Meso-Amerika al duizenden jaren gebruikt als een heilige drank om te verbinden met het goddelijke. In de westerse cultuur zijn we niet gewend om planten als heilig te zien of bepaalde krachten toe te kennen. In een ceremonie wordt cacao op een bewuste manier gerespecteerd als een plantmedicijn. Zingen heeft dezelfde kracht ons te verbinden met het goddelijke. Samen zingen voegt daar nog eens vele dimensies van dieper ervaren en grotere vreugde aan toe. In dit ritueel brengt Erica zingen en cacao in ceremoniële setting samen.

 

Cacao – Medicijn van het hart

Cacao helpt ons om naar binnen te reizen, ons te verbinden met ons hart, patronen bloot te leggen, zelfliefde te cultiveren, ons bewustzijn te vergroten en ons te ondersteunen op ons pad van persoonlijke groei. Het creëert geen dingen die er niet zijn, maar helpt ons om te verbinden met alles wat er is. Het staat bekend als een hart openend medicijn dat helpt om inzicht en bewustzijn te vergroten. Waar ons bewustzijn verruimt en wij in contact komen met ons hart ontstaat meer vreugde, meer saamhorigheid, meer licht. Dit licht en inzicht nemen we mee om te integreren in ons dagelijks leven.

  Zingen – Medicijn van het hart

  Waar cacao stond kunnen we net zo gemakkelijk ‘zingen’ invullen: Zingen helpt ons om naar binnen te reizen, ons te verbinden met ons hart, patronen bloot te leggen, zelfliefde te cultiveren, ons bewustzijn te vergroten en ons te ondersteunen op ons pad en in persoonlijke groei. Het creëert geen dingen die er niet zijn, maar helpt ons te verbinden met alles wat er is. Het staat bekend als een hart openend medicijn dat helpt om inzicht en bewustzijn te vergroten. Waar ons bewustzijn verruimt en wij in contact komen met ons hart ontstaat meer vreugde, meer saamhorigheid, meer licht. Dit licht en inzicht nemen we mee om te integreren in ons dagelijks leven

  1 + 1 is vreugde!

  In onze cacao ceremonie brengen wij deze twee prachtige en krachtige medicijnen samen; zij versterken elkaar en nemen ons mee in een innerlijke helende reis. We creëren een ceremoniële setting door te openen met gebed en onze persoonlijke intentie. Vervolgens zingen we heartsongs, hymnes, mantra’s en circle songs die onze innerlijke reis ondersteunen. Er is ruimte voor stilte en meditatie, soms dansen we even, delen we een geïnspireerde tekst die ons innerlijk kan voeden en we eindigen de ceremonie met gebed. 

 Datum: n.t.b.

Locatie:
Aanmelden:

 

 Speciale editie Singing Sister Circle

 Speciale editie met cacao: Zingen en het plantmedicijn cacao staan bekend als een hart openend medicijn. Dat helpt om inzicht en bewustzijn te vergroten. Waar ons bewustzijn verruimt en wij in contact komen met ons hart ontstaat meer vreugde, meer saamhorigheid, meer licht. 

Datum: 19 mei

Locatie: Centrum Volledig Leven Zutphen

Tijd

Aanmelden:

 

Pin It on Pinterest