Inside the chaos, build a temple of love

Geschreven door: Murali

4 februari 2021

Inside the chaos, build a temple of love – Rune Lazuli

Het veld zintuig

Diep in mijn cellen zit een groot verlangen een tempel te bouwen. Een plek van groei, van verbinding, van vreugde, van inspiratie, van gemeenschap en van toewijding aan het instrument dat wij allemaal zijn om ons hoogste lied te zingen. Tot nu deed ik dat in de trainingen, tijdens concerten of in ceremonies. Dat alles ligt stil…. nog een volle maand langer. Maar mijn verlangen ligt niet stil en ik evolueer mee. Dankbaar ontwikkel ik nieuwe zintuigen. Een veld-zintuig bijvoorbeeld.

Volgens mij werkt dat zo:

Trillen op helende golflengte

Alles in de natuur heeft een bepaalde trilling. Ons bewustzijn heeft ook een bepaalde trilling. Hoe hoger het bewustzijn, hoe hoger de trilling. Eenheid trilt zo hoog dat het niet meer trilt. Het is. Eén. Wij leven in een wereld van dualiteit waarin ons bewustzijn sterk is beperkt. Hierdoor is de herinnering aan ons ware ene Zelf grotendeels versluierd. Hoe beperkter ons bewustzijn, hoe lager onze trilling. Hoe ruimer ons bewustzijn, hoe meer onze waarneming in lijn komt met de werkelijkheid en dus… hoe meer licht wij zien en voelen in onszelf en in anderen. Dat wat stagneert in onszelf kan in een verruimd bewustzijn weer gaan stromen. Dat wat vergeten is in duaal bewustzijn kan in een verruimd bewustzijn weer herinnerd worden. Hoe meer bewustzijn, hoe minder stagnatie, hoe meer licht en harmonie, hoe meer vrede en vreugde! En laat dát nou zijn waar we allemaal naar verlangen. Omdat het is wie we ZIJN.

Een veld zie ik als een soort bubbel die trilt op een bepaalde golflengte. Die golflengte bevat informatie en een universele intelligentie waar we toegang toe krijgen als we in dat veld stappen. Alle intelligentie van het universum is al aanwezig, in ons. Een veld kan ons helpen ons te herinneren, die informatie wakker te maken, omdat het trilt op een bepaalde golflengte waarop wij onszelf afstemmen.

Feitelijk is dat wat er gebeurt als mensen zich aanmelden voor een cursus. Zodra de aanmelding gedaan en de intentie om deel te nemen volledig is stappen ze als het ware in het veld en is het werk begonnen. Ik vind het altijd weer wonderlijk hoe dat werkt en wat ik daarin terug krijg van mensen. Het veld begint alvast vóór hen te werken. Er gebeuren dingen, er komen ontmoetingen en inzichten die direct relateren aan de intelligentie waar dit veld voor staat.

Een tempel is een toewijding

Het hoogste doel van het Murali veld, dat waar deze bubbel voor staat, is: het kanaal dat jij bent openen en steeds meer beschikbaar maken voor het lied van universele liefde dat wacht op jouw stem, jouw talent, jouw levenservaring, jouw unieke zijn, om klank en vorm aan te nemen. Feitelijk nog altijd samen te vatten tot: vind het lied in je hart en zing het!

In dit vanwege beperkingen ineens sterker ontwikkelde veld-zintuig ontdek ik wat er mogelijk is, via Zoom, via de ether, via intentie, via verbinding op subtielere lagen. Ik ontdek dat het wel degelijk mogelijk is een tempel van liefde te bouwen te midden van de chaos waar we nu in leven. Dat begint van binnen. Daar waar ik mij verbind met de hoogste stem in mijzelf. Daar waar ik toegewijd ben die stem te horen en te volgen. In een Cursus in Wonderen staat:

De stem namens God komt vanuit je eigen altaar voor Hem. Zo’n altaar is geen ding, het is een toewijding.

Zo ook de tempel die wij verlangen te bouwen. Het is geen ding. Hij is niet ergens. Het heeft geen fysieke vorm. Het is onze gemeenschappelijke toewijding aan ons instrumentschap. In dat veld nodig ik je uit, op alle manieren die ik kan. Nu dan met onze wekelijkse zang ceremonie op zondagavond. Afgelopen zondag was het een groot feest om met zovelen samen te komen. Blijkbaar is de behoefte groot en voelen we allemaal dat het mogelijk is. Dat de beperkingen ons niet alleen beperken maar ook nieuwe laagdrempelige mogelijkheden geven ons bewustzijn te verruimen en daarmee onze levensvreugde te vergroten.

Zingend ontvangen

Aanstaande zondag schijnen we in onze ceremonie zingend en biddend licht op ons vermogen om te ontvangen, in volle dankbaarheid voor alles wat ons gegeven is, om van daaruit een week van geven en instrument zijn in te gaan, precies daar waar jij nu bent.

Weet je van harte welkom. Het veld is aan, je hoeft alleen maar in te loggen en je te voeden aan waar dit veld voor staat. De rest gaat van-Zelf. Hoe rijk is dat?

Inside this chaos, let’s build a temple of love!!!

Omdat het kan.

Hier vind je meer informatie en kun je je aanmelden

Het was mooi, heerlijk, vertederend, voedend en leerzaam. Dankjewel, aan jou en aan jouw team, Jacintha

Wow, betoverend mooi en zo licht en liefdevol! Dank je wel, ook Tara en Luca. Geweldig gespeeld, echt ontroerend prachtig. We vonden het zooo fijn! liefs!! Lila

Het was net alsof ik tegenover je zat, heerlijk weer samen te zingen. Janneke

Heel erg bedankt voor de mooie ontmoeting vanavond! Zelfs online via een scherm komt jouw en jullie warmte en prachtige muziek aan bij mij en schept een mooie verbinding zodat ik vanuit mijn hart lekker kon meezingen. Heb er zo van genoten en doe graag weer mee. Anna

Dankjewel voor de heerlijke vibe afgelopen zondag. Ik heb genoten. Geweldig dat jullie dit organiseren. Mooi dat dit voor nu zo kan. Cynthia.

En we hadden trouwens werkelijk prachtig geluid aangesloten op de JBL box. Lila

Gerelateerde berichten

Oei, ik groei….

Oei, ik groei….

Het leven schudt je wakker, snoeit je, breekt je, stelt je teleur.. Maar geloof me, dat is er allemaal om jouw mooiste...

Lees meer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Shares
Share This