Muziek & optredens

Zoom Singing Ceremony – Online

Deze ceremonie op zondag is bedoeld de overgang op zondagavond naar een nieuwe werkweek bewust te maken. Beetje plechtig, beetje speels en vooral sámen. Wij zien het als een ode aan het kanaal dat wij zijn. Een mogelijkheid om ons instrument af te stemmen en ons te openen voor nieuwe mogelijkheden, nieuwe creatieve stromen, nieuwe ideeën zodat we geïnspireerd en vol goede moed de nieuwe week ingaan. Samen in spirit, samen in frustratie, samen in inspiratie. Samen onderweg op een prachtige, soms lastig, maar altijd zinvolle reis.

Let’s sing!
Op zondagavond zijn we van 20.00 tot 21.00 uur online! We openen de ceremonie met een korte introductie door Irma; zij helpt ons aan te komen in ons lijf. Daarna neem ik je mee in een klankreis met elke week een ander thema dat we mee kunnen nemen onze week in. We zingen vrije klanken, mantra’s en heartsongs die ons gemoed verlichten, onze krachten bundelen, onze beleving verdiepen en ons hart openen. We sluiten de ceremonie af met elke week een ander gebed en stilte. Regelmatig speel ik samen met gastmuzikanten.

Bijdrage
Een losse ceremonie kost € 7,50 en wil je er alle zondagen bij zijn dan raden we je aan een strippenkaart te kopen voor 6 ceremonies. Dan betaal je €5 per ceremonie. En uiteraard ben je van harte welkom te doneren naar de waarde die de ceremonies voor jou hebben.  

14 maart: God wil dat je gelukkig bent
21 maart: Jij wilt ook dat jij gelukkig bent
28 maart Jij wilt dat iedereen gelukkig is! 

 Koop hier je tickets

Concert Het Vergeten Lied

Het Vergeten Lied is het lied van eenheid, van vreugde en van vrijheid dat in ieder van ons klinkt en wacht om gehoord te worden en bezongen. De Nederlandse nummers die Erica schreef zijn samen met het haar boek een gids, een reis langs acht klanken.

Dit belevingsconcert maakt die reis; van Oh naar Ohm. Oh is de klank van verlangen; ons verlangen naar vreugde, vrijheid en verbinding. Ohm is de klank van eenheid, de ultieme vreugde. Onderweg reizen we zingend door onze innerlijke klankwereld.

In samenwerking met Marcel Verheugd (arrangementen, muziek, gitaar en zang), Liesbeth Niesten (fluit en shakuhachi), Renske Beguin (cello) en Arie den Boer (percussie)

Volgende concert:

Voorjaarsconcert ‘Zing mij dan een heel nieuw lied’

Datum: 11 april 2021
Tijd: 12.00 uur en 15:00 uur
Locatie: De Proeflokalen Zutphen
Bijdrage: € 27,50,-

 Tickets concert 12.00 uur koop je hier

 Tickets concert 15.00 uur koop je hier

Luisteren

Um live op Lorelei

Luister en ervaar de grote vreugde van samen zingen, in grote verscheidenheid, als één! Um Um Um! Zingt het voort!

Pin It on Pinterest