Muziek & optredens

One Voice – Zangcirkel   

When we gather in community
Honouring diversity
We’re singing into liberty
Growing into unity

When we sing
Sing as one voice
Let us sing,
Sing as one voice

In de zangcirkel is alles welkom, jouw vreugde en jouw verdriet. Jouw zin en jouw weerzin. Jouw hoop en jouw wanhoop. Jouw verlangen en jouw desillusie. Samen maken we er muziek van. Jouw lied is het mijne. Mijn lied is het jouwe. De kracht van samen is dat we ons verbinden in een ruimte waar alles waar mag zijn en waar alles muziek mag zijn.

Mantra’s, heartsongs, eigen nummers, stembevrijding en stilte.

Welkom.

Data: 14 april, 16 juni, 20 oktober en 22 december

Cacao en Zingen  

Het wezen van een ceremonie is dat we een ruimte openen waarin we een innerlijke reis maken die ons inzicht verdiept, die ons bekrachtigd in ons dagelijks leven en die ons dieper verbind met onze Bron. Cacao heeft de kwaliteit ons hart te openen, ons dieper te laten voelen, ons hoger te inspireren. In stilte, in muziek, in dans en in zang maken we deze reis, voor onszelf maar met elkaar.

Data: 9 mei en 24 november

CD Het Vergeten Lied

Dit ‘schatkistje voor jouw Ziel’ bevat de cd Het Vergeten Lied, met 12 prachtige nummers, een kaartendeck met 12 inspirerende afbeeldingen, geïnspireerd op de inhoud en muziek van elk nummer. Daarbij een boekje met songteksten, foto’s van het opnameproces en een voorwoord van Jan Kortie en Lenny Kuhr!

Luisteren

Pin It on Pinterest