Muziek & optredens

Singing Sister Circle

Speciaal voor vrouwen om elkaar te ontmoeten, te bekrachtigen, te eren, te bemoedigen, te zien en te horen, te voelen en te vieren. Speciaal voor jou om de magie en de kracht van jouw stem te ontdekken en de vreugde te proeven van samen vrij-uit zingen.

Data: ntb

Locatie: Centrum Volledig Leven te Zutphen

Speciale editie met cacao

 Zingen en het plantmedicijn cacao staan bekend als een hart openend medicijn. Dat helpt om inzicht en bewustzijn te vergroten. Waar ons bewustzijn verruimt en wij in contact komen met ons hart ontstaat meer vreugde, meer saamhorigheid, meer licht.

Datum: n.t.b.

Tijd: 12.30-17.00 uur.

Locatie: De Tulp in Vierakker

 

Concert Het Vergeten Lied 

 Het Vergeten Lied is het lied van eenheid, van vreugde en van vrijheid dat in ieder van ons klinkt en wacht om gehoord te worden en bezongen. De Nederlandse nummers die Erica schreef zijn samen met het haar boek een gids, een reis langs acht klanken.

Dit belevingsconcert maakt die reis; van Oh naar Ohm. Oh is de klank van verlangen; ons verlangen naar vreugde, vrijheid en verbinding. Ohm is de klank van eenheid, de ultieme vreugde. Onderweg reizen we zingend door onze innerlijke klankwereld.

Volgende concert:

Benefietconcert ‘Zingen voor Vrede’

Het Vergeten Lied is een lied van vrede, van vreugde en van vrijheid. Met een oorlog naast de deur en een eindeloze stroom vluchtelingen die ontheemd door Europa reist is het soms moeilijk dat lied in onszelf nog te horen. Het kan moeilijk zijn om blijmoedig en positief te blijven met het oog op zoveel lijden. Hoe kunnen we wezenlijk bijdragen? Dat is voor velen van ons op dit moment waarschijnlijk een vraag. Ik denk dat we niet bijdragen door neerslachtigheid, doemdenken, ontkenning of mee-lijden. Ik denk dat we bijdragen door ons te ankeren in ons eigen centrum, door Het Lied van vrede en vrijheid in onszelf te blijven horen en vieren en in de liefde die we daar horen te weten wat ons eigen lied is in deze tijd. Onze eigen bijdrage aan wereldvrede.

Het concert Het Vergeten Lied dat op 26 juni in Zutphen plaatsvindt is een steunbetuiging aan iedereen die lijdt onder de verschrikkingen van oorlog. Dat betekent dat de opbrengst van dit concert naar Giro555 én naar Stichting Vluchteling gaat. Iedereen die het zich kan permitteren willen we vragen om €50,- bij te dragen. En uiteraard ben je ook welkom voor normale prijs van €27,50.

 

Zondag 26 juni

Tijd: 15.00 uur

Locatie: Proeflokalen Zutphen

Bijdrage: € 50 of €27,50,-

Bestel hier je tickets

Luisteren

Um live op Lorelei

Luister en ervaar de grote vreugde van samen zingen, in grote verscheidenheid, als één! Um Um Um! Zingt het voort!

Pin It on Pinterest