Muziek & optredens

Feestelijk (meezing) Concert en Boekrelease – 10 april

Met Praful, Arie den Boer, Marcel Verheugd, Gert Wantenaar, Jurre Hogervorst & Monique Neefjes.

Vorig jaar kwam het album Het Vergeten Lied van Erica Nap uit. Nu komt haar langverwachte boek uit en presenteert zij die op haar eigen vreugdevolle wijze aan ieder die voluit zijn of haar hart wil laten zingen.

Want uiteindelijk is het heel eenvoudig en zoals alles in dit universum is het muziek.
Vind het lied in je hart en zing het.

Erica spreekt, zingt en speelt, samen met haar prachtige band, de taal van het hart. Vreugdevol & ontroerend, met diepgang en humor. Samen zingen. Samen vieren.

‘De energie, sfeer, vreugde, ontroering en magie die Erica Nap en haar band met het Vergeten Lied neerzetten is ongekend.’ (bezoeker vorig concert)

De boekrelease met Vergeten Lied concert op tweede paasdag 10 april is in de Mariakapel in Rosmalen. Zaal open 13.30 uur en het concert start om 14.00 uur.

Ik luister je liedjes en ik vind ze zo mooi en helpend voor mijn reis hier op aarde. Het lijken wel op prachtige lezingen die gezongen worden – Eva 

One Voice – Zangcirkel – 25 juni

When we gather in community
Honouring diversity
We’re singing into liberty
Growing into unity

When we sing
Sing as one voice
Let us sing,
Sing as one voice

In de zangcirkel is alles welkom, jouw vreugde en jouw verdriet. Jouw zin en jouw weerzin. Jouw hoop en jouw wanhoop. Jouw verlangen en jouw desillusie. Samen maken we er muziek van. Jouw lied is het mijne. Mijn lied is het jouwe. De kracht van samen is dat we ons verbinden in een ruimte waar alles waar mag zijn en waar alles muziek mag zijn.

Mantra’s, heartsongs, eigen nummers, stembevrijding en stilte.

Welkom.

Cacao en Zingen – 18 mei

Het wezen van een ceremonie is dat we een ruimte openen waarin we een innerlijke reis maken die ons inzicht verdiept, die ons bekrachtigd in ons dagelijks leven en die ons dieper verbind met onze Bron. Cacao heeft de kwaliteit ons hart te openen, ons dieper te laten voelen, ons hoger te inspireren. In stilte, in muziek, in dans en in zang maken we deze reis, voor onszelf maar met elkaar.

CD Het Vergeten Lied

Dit ‘schatkistje voor jouw Ziel’ bevat de cd Het Vergeten Lied, met 12 prachtige nummers, een kaartendeck met 12 inspirerende afbeeldingen, geïnspireerd op de inhoud en muziek van elk nummer. Daarbij een boekje met songteksten, foto’s van het opnameproces en een voorwoord van Jan Kortie en Lenny Kuhr!

Luisteren

Pin It on Pinterest