Muziek & optredens

Singing Sister Circle

Speciaal voor vrouwen om elkaar te ontmoeten, te bekrachtigen, te eren, te bemoedigen, te zien en te horen, te voelen en te vieren. Speciaal voor jou om de magie en de kracht van jouw stem te ontdekken en de vreugde te proeven van samen vrij-uit zingen.

Data:

27 maart: Speciale editie met cacao. Tijd: 12.30-17.00 uur. Zingen en het plantmedicijn cacao staan bekend als een hart openend medicijn. Dat helpt om inzicht en bewustzijn te vergroten. Waar ons bewustzijn verruimt en wij in contact komen met ons hart ontstaat meer vreugde, meer saamhorigheid, meer licht. Voor deze editie kun je je hier aanmelden

Locatie: De Tulp in Vierakker

 

Concert Het Vergeten Lied

Het Vergeten Lied is het lied van eenheid, van vreugde en van vrijheid dat in ieder van ons klinkt en wacht om gehoord te worden en bezongen. De Nederlandse nummers die Erica schreef zijn samen met het haar boek een gids, een reis langs acht klanken.

Dit belevingsconcert maakt die reis; van Oh naar Ohm. Oh is de klank van verlangen; ons verlangen naar vreugde, vrijheid en verbinding. Ohm is de klank van eenheid, de ultieme vreugde. Onderweg reizen we zingend door onze innerlijke klankwereld.

Volgende concert:

‘Het Vergeten Lied’

Concert: 6 februari 2022

Tijd: 15:00 uur

Bestel hier je tickets!

 Locatie: Mariakapel- Landgoed Coudewater in Rosmalen

Bijdrage: € 27,50,-

 

Luisteren

Um live op Lorelei

Luister en ervaar de grote vreugde van samen zingen, in grote verscheidenheid, als één! Um Um Um! Zingt het voort!

Pin It on Pinterest