Afgelopen jaren heb ik de schoonheid van het festival leven ontdekt en kun je me daarom dit jaar zingend, dansend en begeleidend vinden bij verschillende festivals. Wie weet ontmoet ik je daar?!

Sadhaka, Conscious Dance Festival France 16-23 juli 2022

SUMMER MOVES heet je welkom op dit dansende, voedende, transformerende en opbeurende festival, om het leven in al haar vormen en met alle uitdagingen te vieren. Een wilde en tedere mix van dans-, bewegings- en stemworkshops, tijd in de natuur, tijd samen en tijd voor jezelf. 65 deelnemers, 6 docenten, 7 dagen via dans beleven en ontdekken.

Hieros Gamos Family 27-31 juli 2022:

Hieros Gamos Family is in community samenzijn met alle generaties, om voor te leven wat wij onze kinderen willen meegeven. Vieren, ervaren, spelen en leven!

Vrouwenfestival Lorelei 23-28 augustus 2022:

Een mooie plek in de natuur, honderden prachtige vrouwen, een rijk gevarieerd workshopaanbod, bontgekleurde verleidelijke marktkramen. Twee danstenten om je uit te leven en een Mysterieveld voor stilte en Zijn. Een magische wereld waarin je alle facetten van je vrouw-zijn kunt vieren. Drie dagen helemaal voor jou om jezelf op te laden, te genieten, te delen en te ervaren. Even niets te hoeven en vanalles te mogen. 

Pin It on Pinterest