Over ons

Murali is de naam voor de fluit van de Krishna. Krishna staat in het Hindoeisme symbool voor universele liefde en creativiteit. Zijn fluit is het instrument waarmee hij zijn volgelingen het vergeten lied van waarheid, schoonheid en vreugde in herinnering brengt. Het is de visie van Murali, dat wij allemaal een instrument zijn om ‘de stille stem’ tot klinken te brengen. In de woorden van de Indiase mysticus Tagore:

Oh meester zanger, aan Uw voeten heb ik gezeten. Laat mij enkel mijn leven eenvoudig maken en recht als een rieten fluit, die Gij kunt vullen met muziek.

Erica Nap

Na mijn Pabo opleiding en studie Culturele Antropologie werkte ik acht jaar als basisschool docent. Daarnaast werd ik koordirigent en starte mijn Biodanza opleiding. In 2003 nam ik ontslag in het onderwijs en nam een sabbatical om te luisteren naar de muziek die het leven door mij heen zou willen zingen.

Na driekwartjaar werd ik gevraagd zangles te komen geven aan een theatergezelschap. Hoewel ik dacht iets met zangtechniek te gaan doen zag ik mijzelf gaan werken met de blokkades die mensen ervan weerhield zichzelf tot klinken te laten komen. Ik ontdekte hierin mijn talent en reisde een jaar lang als ‘stemgever’ langs vele theatergroepen.

Na enige tijd startte ik van hieruit cursussen ‘Vrij-uit Zingen’ en breidde mijn aanbod steeds meer uit. Ik kwam in aanraking met het werk van Marius Engelbrecht en Jan Kortie en volgde bij beiden de opleiding. Na mijn opleiding gaf ik een aantal jaren les aan de opleiding bij het
Centrum voor Stembevrijding maar richtte mij steeds meer op het werk in mijn eigen praktijk die ondertussen uitgegroeid was tot ‘School voor Vrije Zelfexpressie’. Lees meer op…. geinspireerd door… 

Ceremonie Team

Monique Neefjes

Als stembevrijder, zangeres en co-trainer in de trainingen en ceremonies van Murali is het me er veel aan gelegen dat je het wonder van jouw eigen stem ontdekt en je de vreugde ervaart van het zingen van jouw unieke lied in deze wereld. Vanuit zachte kracht draag ik graag bij aan een veilige bedding die voorwaarde is voor jouw groei. Verder begeleid ik binnen Murali de privé ceremonies met plantmedicijn waar je dieper kunt gaan in jouw eigen proces en waarbinnen alles met toewijding afgestemd is op jouw reis.

Sergi Al

Ik ben dankbaar dat ik deel uitmaak van het ceremonieteam binnen Murali. De setting, de live muziek waarin ik mijn bijdrage kan leveren, het wezenlijke contact dat ontstaat tijdens de ceremonies en de diepgaande én vreugdevolle processen die wij mogen faciliteren brengen mij vreugde en vervulling. Ik breng ritme, aardse rust, lichtheid en nabijheid waar nodig.

Maurits Hoogerwerf 

Als beschermer van de heilige ruimte zorg ik ervoor dat de ceremonies in een veilige en geborgen omgeving kunnen plaatsvinden. Mijn talent ligt in het creëren van een atmosfeer waarin iedereen zich volledig veilig en ondersteund voelt. Als hoeder en bewaker zet ik me volledig in om bij te dragen aan een diepgaande en transformerende ervaring.

Anita van Schie 

Ik werk als natuurgeneeskundig therapeut en houd van dansen en stemwerk. Plantmedicijnen vind ik geweldige gidsen naar heling en het toelaten van steeds meer vreugde en vrijheid. In de ceremonies bij Murali ben ik met heel veel liefde spaceholder en is het mijn missie om bij te dragen aan een verbonden, veilige sfeer, waar licht mag schijnen op alles wat er is.

Rutger Bartelsman

ik ben zoon, vader, broer en partner, levenswandelaar en geboren hoeder van de creatieve geest. Als begeleider zet ik me met overgave en toewijding in voor speelse en oprechte ontmoetingen.

Paul Bronwasser

Als geboren levenskunstenaar, geniet ik van de verbondenheid van de mensen binnen het team; van de grote zorgvuldigheid waarmee met mensen en emotionele processen wordt omgegaan, het platform dat Murali biedt voor groei en bewustzijnsontwikkeling. Als kok en mede drager van het veld tijdens ceremonies, kan ik me steeds beter afstemmen op wat, waar en hoe om een waardevolle bijdrage te zijn.

Annick Grove

Dankbaar, graag dienstbaar aan het groter geheel en met liefde vanuit mijn moederhart assisteer ik sinds enkele jaren tijdens ceremonies bij Murali. Vanuit mijn zijn met van nature een dragende moederenergie draag ik graag bij aan een veilige bedding waarin alles mag zijn.

Pin It on Pinterest