Over ons

Murali is de naam voor de fluit van de Krishna. Krishna staat in het Hindoeisme symbool voor universele liefde en creativiteit. Zijn fluit is het instrument waarmee hij zijn volgelingen het vergeten lied van waarheid, schoonheid en vreugde in herinnering brengt. Het is de visie van Murali, dat wij allemaal een instrument zijn om ‘de stille stem’ tot klinken te brengen. In de woorden van de Indiase mysticus Tagore:

Oh meester zanger, aan Uw voeten heb ik gezeten. Laat mij enkel mijn leven eenvoudig maken en recht als een rieten fluit, die Gij kunt vullen met muziek.

Erica Nap

Vanaf klein meisje hield ik van zingen en dansen. Ik had nooit kunnen vermoeden dat beide zo’n belangrijke rol in mijn leven zouden gaan spelen. Zingen en dansen zijn voor mij medicijnen die mij telkens weer in contact brengen met diepere lagen in mezelf, met een ruimer weten, met meer vreugde, met meer verbinding, met meer goddelijkheid. Het is mij een grote vreugde binnen Murali mijn liefde voor muziek, voor dans, voor innerlijk reizen en bevrijdend proceswerk samen te mogen brengen en te delen met iedereen die kan en wil ontvangen.

Erica Nap richtte in 2005 haar school voor vrije zelfexpressie op en begeleidde en inspiratie in de afgelopen 15 jaar vele honderden cursisten op hun pad naar vrijheid, authenticiteit, geïnspireerd instrument schap.

Erica werkt samen met: 

 Monique Neefjes – zangeres, stembevrijder en office manager Murali

Zingen is van jongs af aan haar grote passie. Eerst om haar eigen stem te vinden; zij zong jarenlang als klassiek zangeres de sterren van de hemel. Tijdens de Jaartraining bij Murali werd het verlangen wakker om het wonder van je eigen stem op een dieper niveau te delen met anderen. Zo kwam het dat ze de opleiding tot stembevrijder deed bij Jan Kortie en later de opleiding tot begeleider Vrije Zelfexpressie bij Murali. Sinds vele jaren zingt zij met veel liefde en kunde de backing vocals als office manager van Murali, begeleidt ze in de Octaaftraining en ceremonies en geeft ze trainingen binnen Murali.

 

 

Pin It on Pinterest