En in wezen is het eenvoudig en zoals alles in dit universum is het … muziek. Vind het lied in je hart. En zing het! Glenn Callens Murali biedt een veilige ruimte aan iedereen die wil leren leven in vrijheid en in verbondenheid met zichzelf, met de ander, en met het grotere geheel. De reis is van Oh naar Ohm… van de klank van ons verlangen (Oh) naar het lied van vreugde en vrijheid waar ons hart weet van heeft (Ohm). Ons eigen unieke, authentieke zelf is het instrument waardoor de stille stem tot klinken en tot vorm wil komen. De acht klanken van Oh tot Ohm openen en bevrijden het kanaal dat wij zijn.
    • Erica is one of my biggest teachers in this lifetime.  She helped me to keep opening my heart. To use my voice and embrace emotions rather then surppressing them and through that surpressing life itself. In my life now, she and her lessons are in my heart and when times gets rough there is a whisper calling me back to my pureness of heart, back to trust, back to me.
    • De afgelopen jaren heb ik ontzettend veel van Erica geleerd. Ik heb haar als bijzonder integer en heel betrokken ervaren. Ze creëerde voor mij een veld van intense liefde, verfijndheid en toewijding waarin ik mij veilig voelde om alles te verwelkomen in mijzelf.
    • Haar oprechtheid, haar diepgang, haar kracht en haar humor hebben mij geholpen om diepere lagen in mijzelf werkelijk onder ogen te komen. Ik heb een diepe verbondenheid met mezelf mogen ervaren en mijn kracht, vreugde en levensenergie intens mogen voelen.
    • Het heeft me ongelofelijk veel gebracht aan ruimte, vrijheid, liefde, verbondenheid, trouw zijn aan mezelf en voluit durven leven. Ik volg nu de weg van mijn hart en ik voel me diep dankbaar met de prachtige rijke begeleiding die ik heb mogen ontvangen.CRKBO_Docent

Pin It on Pinterest