Welkom in de webwinkel

Je vindt hier alle verschillende producten en diensten terug.

Boek Het Vergeten Lied

Het unieke van dit boek is dat het samen gaat met het gelijknamige album met twaalf bezielde songs, dat in 2022 uit kwam. Via de QR codes in dit boek zijn de muziek én de meditaties die bij elk hoofdstuk horen direct te beluisteren.

Tekst en muziek, samen met de fijnzinnige kunstafbeeldingen, oefeningen en meditaties die Erica aanreikt, nemen je mee op een reis langs acht betekenisvolle, zielbevrijdende klanken en vele hoopvolle inzichten.

Inclusief 21% belasting

Boek en schatkistje Het Vergeten Lied

Wil je graag de hele set bestellen, dus zowel het boek als het schatkistje dan kan!

Inclusief 21% belasting

Schatkistje voor jouw Ziel: Het Vergeten Lied

Dit ‘schatkistje voor jouw Ziel’ bevat de cd Het Vergeten Lied, met 12 prachtige nummers,  een kaartendeck met 12 inspirerende afbeeldingen, geïnspireerd op de inhoud en muziek van elk nummer. Daarbij een boekje met songteksten, foto’s van het opnameproces en een voorwoord van Jan Kortie en Lenny Kuhr! Een mooi cadeau voor jezelf of voor een ander die je iets bijzonders gunt.

Inclusief 21% belasting

De Monografie

Deze Monografie met de titel ‘Ik zou alleen in een God geloven die kon dansen, Over de spiritualiteit van het genieten’ schreef Erica in het kader van haar opleiding tot […]

€5.00
Inclusief 21% belasting

Vrije Vrouw

We leven in een tijd waarin vrouwelijke wijsheid en vrouwelijk leiderschap meer waardering en ruimte willen en mogen krijgen. We zijn op weg naar meer samenwerking tussen de kracht van […]

€875.00
Uitverkocht

Community Circle

In het nieuwe seizoen bied ik je graag opnieuw de mogelijkheid om in de Community Circle te stappen. Op 18 oktober openen we de cirkel met een Zoom meeting online […]

Inclusief 21% belasting

Healing ceremonie

Een reis naar dieper en ruimer bewustzijn. Inclusief plantmedicijn, intensieve begeleiding, veilige setting en maaltijd na afloop.

Inclusief 21% belasting

Vrije Vrouw – Octaaftraining

De reis van OH naar OHM is een ontwikkelings-pad van acht fasen waar wij jou de ruimte bieden om je te bewust te worden van oude overtuigingen en blokkades die het ‘lied in jouw hart’ versluierd houden zodat vanachter de sluiers jouw ware stem, jouw talent en jouw authentieke zelf aan het licht kan komen.

Inclusief 21% belasting

Steun ons!

Steun ons en geef ons de mogelijkheid om te bouwen aan een plek van groei, van verbinding, van vreugde, van inspiratie, van gemeenschap en van toewijding aan het instrument dat wij allemaal zijn om ons hoogste lied te zingen.

Pin It on Pinterest