Welkom in de webwinkel

Je vindt hier alle verschillende producten en diensten terug.

Schatkistje voor jouw Ziel: Het Vergeten Lied

Dit ‘schatkistje voor jouw Ziel’ bevat de cd Het Vergeten Lied, met 12 prachtige nummers,  een kaartendeck met 12 inspirerende afbeeldingen, geïnspireerd op de inhoud en muziek van elk nummer. Daarbij een boekje met songteksten, foto’s van het opnameproces en een voorwoord van Jan Kortie en Lenny Kuhr! Een mooi cadeau voor jezelf of voor een ander die je iets bijzonders gunt.

Bestellen

Vrije Vrouw

Ik hield er nooit zo van; vrouwenwerk, vrouwencirkels, vrouwengroepen… Ik voelde me vooral mens. Niet persé vrouw. Gaandeweg is dat veranderd. Langzaam ontdek ik dat het lied dat ik zing […]

€725.00
Uitverkocht

Van Vrees naar Vrij

In deze training (tweedaagse en een privé sessie) word je uitgenodigd om je angst onder ogen te zien, te beleven, maar vooral een stem te geven. We doen oefeningen waarin je je angst onderzoekt en er iets over kunt delen, sprekend en zingend. Dat doen we in een kleine groep, zodat er een veilige bedding en een vruchtbare bodem is om steeds meer te durven zijn wie je werkelijk bent.

€295.00

Healing ceremonie

Een reis naar dieper en ruimer bewustzijn. Inclusief plantmedicijn, intensieve begeleiding, veilige setting en maaltijd na afloop.

Bestellen

Murali Community Circle

De reis, de moedige stappen, de hobbels, de processen die het leven van jou vraagt, gaan we samen aan in de Murali Community Circle. Deze circle is voor mensen die […]

Bestellen

Octaaftraining

De reis van OH naar OHM is een ontwikkelings-pad van acht fasen waar wij jou de ruimte bieden om je te bewust te worden van oude overtuigingen en blokkades die het ‘lied in jouw hart’ versluierd houden zodat vanachter de sluiers jouw ware stem, jouw talent en jouw authentieke zelf aan het licht kan komen.

Bestellen

Steun ons!

Steun ons en geef ons de mogelijkheid om te bouwen aan een plek van groei, van verbinding, van vreugde, van inspiratie, van gemeenschap en van toewijding aan het instrument dat wij allemaal zijn om ons hoogste lied te zingen.

Bestellen

Introductiedag

Kom kennis maken Voor iedereen die belangstelling heeft voor het cursusaanbod van Murali en graag wil kennismaken. Deze dag zal er aandacht zijn voor de trainingen die worden gegeven zoals […]

€50.00
Uitverkocht

Individuele coachingsessie

Even helemaal de tijd voor jou en jouw weg naar vrije Zelfexpressie. Om kennis te maken met mij en mijn werk, voor tijdelijke begeleiding op jouw levenspad of voor verdieping van een traject dat je al bij Murali gaat of gegaan bent.

Bestellen

Pin It on Pinterest