Welkom in de webwinkel

Je vindt hier alle verschillende producten en diensten terug.

Introductieweekend Vrije Zelfexpressie:

Vind het lied in je hart en zing het Een driedaagse introductie in het bevrijden van jouw authentieke Zelf. Je groeit in steeds weer kiezen voor en uitdrukking geven aan […]

Inclusief 21% belasting

Vrije Vrouw

We leven in een tijd waarin vrouwelijke wijsheid en vrouwelijk leiderschap meer waardering en ruimte willen en mogen krijgen. We zijn op weg naar meer samenwerking tussen de kracht van […]

€875.00
Inclusief 21% belasting

Schatkistje voor jouw Ziel: Het Vergeten Lied

Dit ‘schatkistje voor jouw Ziel’ bevat de cd Het Vergeten Lied, met 12 prachtige nummers,  een kaartendeck met 12 inspirerende afbeeldingen, geïnspireerd op de inhoud en muziek van elk nummer. Daarbij een boekje met songteksten, foto’s van het opnameproces en een voorwoord van Jan Kortie en Lenny Kuhr! Een mooi cadeau voor jezelf of voor een ander die je iets bijzonders gunt.

Inclusief 21% belasting

Healing ceremonie

Een reis naar dieper en ruimer bewustzijn. Inclusief plantmedicijn, intensieve begeleiding, veilige setting en maaltijd na afloop.

Inclusief 21% belasting

Octaaftraining

De reis van OH naar OHM is een ontwikkelings-pad van acht fasen waar wij jou de ruimte bieden om je te bewust te worden van oude overtuigingen en blokkades die het ‘lied in jouw hart’ versluierd houden zodat vanachter de sluiers jouw ware stem, jouw talent en jouw authentieke zelf aan het licht kan komen.

Inclusief 21% belasting

Steun ons!

Steun ons en geef ons de mogelijkheid om te bouwen aan een plek van groei, van verbinding, van vreugde, van inspiratie, van gemeenschap en van toewijding aan het instrument dat wij allemaal zijn om ons hoogste lied te zingen.

Individuele coachingsessie

Even helemaal de tijd voor jou en jouw weg naar vrije Zelfexpressie. Om kennis te maken met mij en mijn werk, voor tijdelijke begeleiding op jouw levenspad of voor verdieping van een traject dat je al bij Murali gaat of gegaan bent.

Inclusief 21% belasting

Muziek – Be welcome here

Het album ‘Be welcome here’ werd opgenomen in 2006. Het zijn allemaal eigen nummers en covers die mijn hart raakten en raken.

€10.00
Inclusief 21% belasting

Pin It on Pinterest