Training & opleiding

Octaaftraining: start 3 februari

De reis van OH naar OHM in 8 dagen

De Octaaftraining is een rijke en intensieve training waarbij we samen toebewegen naar de essentie van wie jij werkelijk bent. Doel is dat je de vrijheid herwint om jouw ware stem te laten klinken in deze wereld.

De Vrij(e) Vrouw: start 29 september 2022
Leer vrij zijn als vrouw

De vrij(e) vrouw is een training voor jou als je middels stem en dans jouw eigen vrouwelijkheid wilt ontdekken en omarmen.  Als je jouw lichaam, jouw seksualiteit en jouw sensualiteit op een nieuwe manier wilt ontmoeten en openen. Als je de kracht en de magie van jouw vrouwelijke stem wilt ontdekken en doorgeven. 

Naar Binnen en naar Buiten: 21 oktober (dagworkshop)

Iedereen kan zingen. Niemand heeft jouw stem, niemand heeft jouw verhaal.

Als je daarop kunt vertrouwen ga je je steeds vrijer voelen in je zingen. In een groep ga je op ontdekkingstocht naar jouw expressie, jouw geluid en jouw zingen.

Deze dag wordt gegeven door Erica en je kunt je aanmelden via het Centrum voor Stembevrijding

Van Vrees naar Vrij: start 12 november 2022
Een reis aan angst voorbij

In deze training (tweedaagse en een privé sessie) word je uitgenodigd om je angst onder ogen te zien, te beleven, maar vooral een stem te geven. Dat doen we in een kleine groep, zodat er een veilige bedding en een vruchtbare bodem is om steeds meer te durven zijn wie je werkelijk bent. 

Introductiedag
Kom kennis maken

Voor iedereen die belangstelling heeft voor het cursusaanbod van Murali en graag wil kennismaken. Deze dag zal er aandacht zijn voor de trainingen die worden gegeven, verder zal er aandacht zijn voor stembevrijding, dansexpressie en verbindende communicatie.

Individuele coachingssessie
Vind het lied in je hart en zing het!

Even helemaal de tijd voor jou en jouw weg naar vrije Zelfexpressie. Om kennis te maken met het werk van Murali, voor tijdelijke begeleiding op jouw levenspad of voor verdieping van een traject dat je al bij Murali gaat of gegaan bent.

Pin It on Pinterest