Training & opleiding

Octaaf training

De reis van Oh naar Ohm

De reis van OH naar OHM is een ontwikkelings-pad van acht fasen waar wij jou de ruimte bieden om je te bewust te worden van oude overtuigingen en blokkades die het ‘lied in jouw hart’ versluierd houden zodat vanachter de sluiers jouw ware stem, jouw talent en jouw authentieke zelf aan het licht kan komen.

Via stembevrijding, vrije dansexpressie, zelfonderzoek, psychologisch en emotioneel bewustwordingswerk, en verbindende communicatie vinden wij onze weg naar binnen en van daaruit weer naar buiten in de vrije expressie van jouw ware Zelf.

De training bestaat uit acht dagen verspreid over een half jaar. De eerste vier dagen vinden plaats als cluster, van maandag t/m donderdag. Daarna volgen er twee losse dagen en we sluiten de training af met twee weekend dagen. De cursus bevat een privé sessie met Erica of Monique en twee intervisie bijeenkomsten waarin het geleerde samen met medecursisten wordt geoefend. Meer persoonlijke begeleiding is soms aan te raden en altijd mogelijk.

Naast de Octaaftraining is het mogelijk de healing ceremonies bij te wonen die we aansluitend
aanbieden om jouw proces te verdiepen of juist te verlichten.

Datum:

Start: 

Locatie

Kosten: €1.975,- dat is inclusief overnachtingen, maaltijden (behalve op de losse dagen) en cursusmateriaal

Introductiedag

Kom kennis maken

Voor iedereen die belangstelling heeft voor het cursusaanbod van Murali en graag wil kennismaken. Deze dag zal er aandacht zijn voor de trainingen die in het najaar starten zoals de Octaaftraining en de Vrije vrouw en er zal aandacht zijn voor stembevrijding, dansexpressie en verbindende communicatie.

Datum: 18 juni
Tijd: 10.00 uur tot circa 16.00 uur
Locatie: Proeflokalen, Zutphen
Aanmelden: meld je hier aan!

De Vrij(e) Vrouw

Ik hield er nooit zo van; vrouwenwerk, vrouwencirkels, vrouwengroepen… Ik voelde me vooral mens. Niet persé vrouw. Gaandeweg is dat veranderd. Langzaam ontdek ik dat het lied dat ik zing in deze wereld nauw verweven is met het feit dat ik een vrouw ben. Ik ontdek dat alle kwaliteiten die de mensheid in essentie in zich draagt zich heel anders manifesteren in mannelijke of vrouwelijke vorm. En daarin ligt grote schoonheid en waarde verborgen. Hoe dieper ik mij verbind met de mogelijkheden en onmogelijkheden van mijn vrouw zijn, hoe meer ik mij verbind met mijn vrouwenlijn en mijn zusters, hoe meer ik thuiskom in mijzelf. Ik leer het leven genieten, beleven en beminnen als vrouw. Ik leer vrijen als vrouw. Ik leer vrij zijn als vrouw.

De vrij(e) vrouw is een training voor jou als je middels stem en dans jouw eigen vrouwelijkheid wilt ontdekken en omarmen. Als je samen wilt zijn met jouw zusters om elkaar te spiegelen en bekrachtigen. Als je jouw lichaam, jouw seksualiteit en jouw sensualiteit op een nieuwe manier wilt ontmoeten en openen. Als je de kracht en de magie van jouw vrouwelijke stem wilt ontdekken en doorgeven. Vrij. Vrijend. Vrouwend. Omdat jij het bent.

 Middels stem en dans jouw eigen vrouwelijkheid ontdekken en omarmen, jouw lichaam en jouw seksualiteit op een nieuwe manier ontmoeten en de kracht magie van jouw vrouwelijke stem ontdekken. 

  • Blok 1: De kracht van jouw vrouwenlijn en sisterhood 
  • Blok 2: De koningin en het meisje
  • Blok 3: De sensuele vrouw 

Datum:  29-30 september, 17-18 november, 12-13 januari 2023
Tijd: 10.30 uur tot circa 16.00 uur
Locatie: Ohana Well Being Centre in Brummen

De Kwint – Introductiecursus vrije Zelfexpressie

Voor wie wil kennismaken met Vrije Zelfexpressie zoals Murali dat aanbiedt geven wij de mogelijkheid tot deze vierdaagse introductiecursus. Deze geven Monique Neefjes en Erica Nap samen. De eerste en laatste dag worden gegeven door Erica Nap en de tussenliggende dagen door Monique Neefjes.

 De kwint is in de muziek één van de intervallen, een afstand tussen twee tonen. De vijf tonen van de kwint staan symbool voor de vijf klanken die we jou in deze cursus aanbieden als ingang van jouw ziel te horen en te laten klinken in deze wereld. Vanuit deze kwint kun je doorstromen naar het Octaaf waar we ons volledige pakket vrije Zelfexpressie aanbieden.

Stembevrijding, dansexpressie, verbindende communicatie en zelfonderzoek zijn de hulpmiddelen op ons pad. Jouw vreugde en vrijheid het doel

Datum: n.t.b.
Tijd: 10.30 uur tot circa 16.30 uur
Locatie: Ohana Well Being Centre te Brummen
Kosten: €595,-

Een mens die de sprong waagt, wordt een instrument dat bespeeld wordt door de grote adem van het leven. De eigenaardigheden en restricties van de persoonlijkheid worden dan getransformeerd tot mogelijkheden waardoor de stille stem van het leven op een eigen manier klank kan aannemen. De persoonlijkheid die vibrerend gehoor geeft aan de grote adem, begint in woorden en handelen de levensmelodie ten gehore te brengen als het instrument dat zij is. (Hans Korteweg)

Is geld een probleem om aan de cursussen deel te nemen?
Neem dan contact op.

Pin It on Pinterest